14 Maart 2019

Basisschool de Nienekes is al vanaf het begin betrokken bij het Lekker Anders Dag initiatief. De leerlingen komen al bijna een jaar af en toe Lekker Anders naar school. In de tussentijd zijn er veel nieuwe leerlingen bijgekomen op de Nienekes. Het Lekker Anders Dag-team kwam daarom vandaag weer langs op de school voor presentaties aan de aller kleinste. 

7 februari 2019

In de mooie theaterzaal van de Lindekring hadden we vandaag een lekker andere start van de dag. Nog nooit zagen we een school waarvan de kinderen zo goed kunnen samenwerken! De strandballen-challenge was daarom een makkie. Vol energie en enthousiasme gooiden alle kinderen de ballen de lucht in. Het was een knusse maar hele gezellige Kick-off. 

16 januari 2019

Ook op Jenaplanschool Lindekring in Sint Agatha hebben de kinderen kennisgemaakt met Lekker Anders Dag. Tijdens de presentaties in de klas kwamen er heel veel leuke ideeën voorbij. Zo veel creatieve kinderen, dat beloofd wat voor de Kick-off! 

27 november 2018

Op de tractor naar school, dat is wel heel lekker anders! Vandaag was het een extra vrolijke ochtend in de Wijchense wijk Kerkeveld op Basisschool De Trinoom. Even met alle kinderen wat rek en strek oefeningen op het schoolplein en een leuke challenge voordat zij de klas in gingen. Voor de ouders stond er natuurlijk een kopje koffie of thee klaar. Een geslaagde Kick-off.

5 november 2018

Wat een dubbel zo leuke ochtend was het vandaag in Wijchen. Voor de start van Lekker Anders Dag op het Zuiderpad werd zowel op de onderbouw locatie als op de bovenbouw locatie een challenge gehouden met strandballen. De kleintjes deden zeker niet onder voor de oudere schoolkinderen. Een enthousiaste en lekker andere start van de week!

26 oktober 2018

Je bedje uit als het nog donker is, dat is wel even wennen. Dit hield de kinderen van De Buizerd in Wijchen toch echt niet tegen om Lekker Anders naar school te komen. Op het schoolplein was het vanochtend extra gezellig. Met heel veel ouders en kinderen vierden we de start van Lekker Anders Dag op hun school. Wat een vrolijke boel!

9 oktober 2018

Op de Paulusschool in Wijchen-noord kwamen alle kinderen vandaag lekker anders naar school. Veel kinderen kwamen lopend (achterstevoren!) of op de step. Dat de Paulusschool een sportieve school is was goed te zien tijdens de Kick-off, de strandballen gingen heel hoog!

3 oktober 2018

Vandaag was de Kick-off op basisschool De Speelhoeve. Afgelopen week waren de Lekker Anders Dag-dozen al niet aan te slepen en tijdens de Kick-off vlogen ze net zo hard de spreekwoordelijke toonbank over. Wat een enthousiasme op het schoolplein! De ouders genoten van een kopje thee of koffie en de kinderen parkeerden hun vrolijk versierde stepjes, skelters of fietsen naast de school.

14 september 2018

Niet alleen het schooljaar 2018-2019 is gestart maar ook de nieuwe schoolbezoeken. Het Lekker Anders Dag-team gaat aankomende weken Wijchen door om de basisschoolkinderen te vertellen hoe ze lekker anders naar school kunnen komen. We hebben er zin in!

13 juni 2018

Twee Kick-offs op één dag. Vandaag was het Lekker Anders Dag-team namelijk eerst op basisschool Jan de Quay in Beers en daarna op het plein van de Akkerwinde in Vianen. Burgemeester Hillenaar en wethouder Jilisen waren aanwezig.

5 juni 2018

Vandaag was het de beurt aan de gemeente Wijchen! Als eerste Gelderse school had de Antoniusschool een “Lekker Anders Dag” Kick-off. Er was speciaal voor alle bijzondere vervoermiddelen een Lekker Anders Dag-stalling gemaakt. De kinderen die op hun space-scooter, step, skeelers etc. kwamen konden die daar neerzetten.

1 juni 2018

Kinderen van basisschool de Bongerd in Haps (gemeente Cuijk) had vandaag hun eigen Lekker Anders Dag. Veel ouders van de Bongerd maakten van de gelegenheid gebruik om een Lekker Anders Dag-doos op te halen. De dag begon lekker anders met grote strandballen en een heerlijk kopje koffie

31 mei 2018

Het schoolplein van de Waai stond vol met opgewekte kinderen. Op de vraag wie er vandaag lekker anders naar school was gekomen vlogen de vingers omhoog. Een geslaagde Kick-off op deze grote school.

28 mei 2018

Vandaag was de Lekker Anders Dag Kick-off van de Zevensprong en de Harlekijn. Een vrolijke en lekker andere start van de week op het gezamenlijke schoolplein van deze twee basisscholen.

25 mei 2018

Wat kunnen de kinderen van De Regenboog in Cuijk hoog gooien! De ballen vlogen ons om de oren tijdens deze feestelijke start van de Lekker Anders Dag op De Regenboog. Het plein was tijdens deze Kick-off extra bijzonder versierd met door de kinderen zelf ingekleurde vlaggetjes. Vanaf het dak schoten leraren confetti naar beneden.

24 mei 2018

Een beetje regen hield de enthousiasten kinderen van basisschool de Nienekes niet tegen. Een andere fietsroute, achterstevoren lopend of met een marionettenpop, het ging vandaag even helemaal lekker anders.

15 mei 2018

Op basisschool ’t Startblok was vandaag de eerste Cuijkse ‘Lekker Anders Dag’ Kick-off. Ouders van ‘t Startblok maakten volop van de gelegenheid gebruik om zich meteen in te schrijven en een Lekker Anders Dag-doos op te halen. Een super gezellige ochtend waarbij Omroep Brabant een kijkje kwam nemen.

7 mei 2018

Vanochtend was het dan eindelijk zover! Op basisschool ’t Startblok konden de eerste Lekker Anders Dag dozen worden opgehaald. Ouders en kinderen stonden al vroeg in rij! En zelfs Wijktv de Valuwe was van de partij.        Op de andere scholen (de Zevensprong, de Harlekijn, de Nienekes, de Jan de Quay en de Akkerwinde) zijn de dozen vanaf deze en volgende week ook op te halen.

24 april 2018

Het is meivakantie, en dat is goed nieuws! Na de meivakantie kun je namelijk jullie Lekker Anders Dag Doos ophalen, op jullie school. Wanneer je je hebt aangemeld hoor je via een mailtje waar en wanneer je de Doos kunt ophalen. Met jullie eigen Lekker Anders Dag Doos kun je ook gelijk jullie eerste Lekker Anders Dag plannen! Plak daarvoor samen de 10 stickers op de kalender uit de doos, gewoon op de dagen dat het jullie goed uitkomt om het eens lekker anders te doen. Bovendien ben je met de Doos meteen klaar om volop mee te doen aan de feestelijke kick-off van Lekker Anders Dag, op jullie school. Kijk bij de pagina Events voor de datum van de Kick-off bij jullie op school. Die ochtend gaat het voor ons allemaal Lekker Anders!

19 april 2018

Inmiddels doen er al 150 mensen mee aan Lekker Anders Dag! Bedankt voor alle aanmeldingen, binnenkort kunnen jullie ook je eigen Lekker Anders Dag Doos ophalen bij jullie op school. Heb je je nog niet aangemeld? Geen probleem, aanmelden kan altijd!

8 april 2018

Na de eerste schoolpresentaties op ’t Startblok zijn ook de eerste aanmeldingen voor Lekker Anders Dag binnen! Deze week volgen er meer, want vandaag en morgen is Lekker Anders Dag op de Harlekijn, de Zevensprong en de Nienekes. Tot dan!

5 april 2018

Naast ’t Startblok starten er de komende tijd nog eens 8 scholen in Cuijk met Lekker Anders Dag! Ook De Nienekes, De Waai, De Akkerwinde, Jan de Quay, De Bongerd, De Regenboog, De Harlekijn en De Zevensprong doen namelijk mee. Houd het kopje Events in de gaten om te zien wanneer Lekker Anders Dag op jouw school van start gaat.

5 april 2018

’t Startblok heeft niet alleen een Cuijkse, maar zelfs ook een landelijke primeur, want op 5 april gaat Lekker Anders Dag hier voor het allereerst van start! De kinderen van groepen 1 t/m 5 krijgen dan een korte, speelse presentatie om kennis te maken met het nieuwe initiatief. Benieuwd naar hun reacties? Volg het hier!