Lekker Anders Dag in Nijmegen

Een echte première!

Want als allereerste sportclub in heel Nederland(!) doet nu ook SV Orion mee aan Lekker Anders Dag. De grootste en meteen ook meest vooruitstrevende amateurclub van Nijmegen, met veel traditie én sportief succes bij zowel jongens als meisjes, jong en oud(er), organiseert, zodra het weer mag, in het nieuwe seizoen op een zaterdagochtend een feestelijke kick-off op het plein voor het clubhuis.

SV Orion nodigt iedereen die zaterdagochtend uit om het eens anders te doen, op weg van huis naar de sportvelden. Gun jezelf die ochtend wat meer tijd en maak er een bijzondere, andere tocht van. Iedereen mag zelf bepalen wat het voor hen die dag anders maakt…

Natuurlijk blijft het niet bij die ene gezamenlijke Lekker Anders Dag. Na deze aftrap bij het clubhuis kunnen de gezinnen van SV Orion die tocht naar een potje voetbal nog veel vaker anders doen. Hoe vaak? “Elk (voetbal)seizoen is anders, elk seizoen verdient een paar Lekker Anders Dagen!”

Zo zorgen we er samen voor dat die tocht bijzonder blijft, het hele voetbalseizoen door, en elk seizoen van het jaar weer…en doen we meteen iets aan de (verkeers)drukte rond het sportcomplex.

Want op die Lekker Anders Dagen gun je jezelf en de mensen om je heen net dat beetje meer ruimte en minder gedoe. Wie wil dat nou niet?

Hou deze pagina goed in de gaten voor de foto’s van de Kick-off bij SV Orion en voor meer informatie over aankomende evenementen bij de club!