Agenda

16 september 2021

Pak de fiets maar uit de schuur. Zijn de banden opgepompt? Zadel recht? Zit de ketting goed? Mooi! Tijd om met de fiets naar school te gaan…

22 september 2021

Vandaag laat je de auto staan. Jij gaat lekker met de fiets, lopend of misschien wel heel Anders naar school.

4 oktober 2021

Safari bingo! Kun jij alle dieren die op de bingokaart staan, vinden?

10 november 2021

Het is herfst! Tijd om helemaal in herfstsferen naar school te gaan. Daarom kun je een mooi, herfstig embleem kleuren en op je Lekker Anders Dag-muts plakken.

13 november 2021

Sinterklaas wil ook weleens een Lekker Anders Dag meemaken, maar hij heeft geen idee hoe hij Lekker Anders kan doen. Kun jij hem helpen? Weet jij misschien hoe Sinterklaas alle kinderen in Nederland op een Andere manier kan bezoeken?

28 januari 2022

Brrrr… koud buiten! Tijd om je sjaal en wanten van zolder te halen. Vergeet je muts niet, want dan ben je pas écht klaar voor Warme mutsendag…

14 t/m 18 maart 2022

    Niet papa en mama, maar opa en oma doen deze week mee met Lekker Anders Dag. Daar moet je gewoon iets super-duper-speciaals van maken. Weet jij al hoe jij samen met opa en/of oma deze Lekker Anders week gaat vieren?

22 april 2022

Willem-Alexander is jarig en dat laten wij niet zomaar aan ons voorbijgaan. Zet jij vandaag een kroontje op of heb je net zo’n mooie mantel als de koning heeft? Laat dat feestje van de koning maar komen!

3 juni 2022

Haal je fiets maar uit de schuur, want vandaag kom je er écht niet onderuit! Je gaat fietsen naar school op deze Wereld fietsdag.

8 juni 2022

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Niets houdt je vandaag nog tegen om de hele dag lekker buiten te spelen…. Veel plezier op deze Buitenspeeldag!

24 t/m 24 juni 2022

Niet één dag, maar een hele week Lekker Anders naar school. Wat een feest!