fbpx

Lekker Anders Dag in Maastricht

Met een feestelijke ochtend op het schoolplein verzorgt de John F Kennedy-school zodra het weer mag (datum volgt) de Maastrichtse première van ‘Lekker Anders Dag’.

Als eerste in Maastricht, nodigt de JFK -school bezoekers die ochtend uit om het eens anders te doen, op weg van huis naar school. Gun jezelf die ochtend wat meer tijd en maak er een bijzondere, andere tocht van. Iedereen mag zelf bepalen wat het voor hen die dag anders maakt…

Natuurlijk blijft het niet bij die ene gezamenlijke Lekker Anders Dag. Na deze aftrap op het schoolplein kunnen de gezinnen van de JFK-school die dagelijkst tocht naar school nog veel vaker anders doen. Hoe vaak? “Elk seizoen is anders, elk seizoen verdient een Lekker Anders Dag!”

Zo zorgen we er samen voor dat die tocht bijzonder blijft, het hele jaar door, elk seizoen weer…en doen we samen meteen iets aan de (verkeers)drukte rond school. Want op die Lekker Anders Dagen gun je jezelf en de mensen om je heen net dat beetje meer ruimte en minder (verkeers)drukte. Wie wil dat nou niet?

Hou deze pagina goed in de gaten voor de foto’s van de Kick-off op de John F Kennedy school en voor meer informatie over aankomende evenementen in Maastricht.