31 oktober 2019, Cuijk en Wijchen – Alle Cuijkse en Wijchense gezinnen die meedoen aan het initiatief Lekker Anders Dag, kunnen weer volop datums prikken voor hun Lekker Anders Dagen. Afgelopen weken stond namelijk bij de deelnemende basisscholen een Lekker Anders Dag-fiets klaar op het schoolplein, om iedereen weer te voorzien van kalenders voor het nieuwe schooljaar. In een jaar tijd sloten ruim 2500 gezinnen zich aan bij dit initiatief, waarbij zij de dagelijkse tocht met hun kind naar school gewoon af en toe extra bijzonder maken.

Het liep storm bij de Lekker Anders Dag-fiets op basisschool ’t Startblok in Cuijk. Kalenders oppikken, stickers plakken en daarna samen hardop nieuwe ideeën bedenken..

Volop inspiratie

Het hele schooljaar voelen deelnemende gezinnen zich uitgedaagd om eens vaker zo’n bijzondere tocht in te bouwen. Op het schoolplein, via de post en natuurlijk online krijgen de leden volop inspiratie voor hun eigen Lekker Anders Dag. Zo ook via het Lekker Anders Dagblad, speciaal voor de kinderen gemaakt om nieuwe ideeën op te doen.