12 april 2019 – Gezinnen uit Wijchen en Cuijk die tussen 12 en 27 april een Lekker Anders Dag op de kalender zetten, moeten niet vergeten een mooie foto in te sturen. Want de familie die in die periode de tocht naar school het meest origineel aanpakt, maakt kans op een lekker ontbijtje aan huis.

Honderden gezinnen in Wijchen en Cuijk maakten afgelopen tijd kennis met het initiatief, waarin ouders samen met hun kinderen de tocht naar school extra bijzonder maken. Te paard, met een versierde step of slee op wielen, er kwamen al veel ludieke voorbeelden voorbij tijdens de tocht naar het schoolplein. En nu het lekkerder weer wordt, is er een extra reden dat ouders de auto vaker thuis laten staan om er een Lekker Anders Dag van te maken.

Een ‘Lekker Anders’ kiekje

De fotowedstrijd gaat officieel van start op 12 april, de dag van de Koningsspelen. Vele scholen organiseren die dag sportieve activiteiten. Een makkelijke aanleiding om de tocht naar school dan ook lekker anders aan te pakken. Ook kinderen die geen sportdag hebben, kunnen op een andere manier naar school komen.